Hartelijk welkom!

De naam Hänel staat al meer dan 70 jaar voor hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen voor de intralogistiek. Vandaag de dag zijn wij een van 's werelds grootste aanbieders van verticale magazijnliften (automatische hoogbouwmagazijnen) en omloopstellingen (paternosters) voor de geautomatiseerde beschikbaarstelling van opgeslagen artikelen, dossieropslag en kantoororganisatie.

De Hänel omloopstellingen Hänel Rotomat® paternosterkast, Rotomat® kantoorlift en Lockomat® alsmede de verticale Hänel magazijnliften Lean-Lift® en Multi-Space® zijn hightechproducten in de geautomatiseerde magazijntechniek. Naast het ergonomisch werken bij het picken, de bescherming van de opgeslagen artikelen en de vele systeemvoordelen staat de rendabiliteit van deze magazijnsystemen op de eerste plaats. Door de verticale opslag kan maar liefst 60% van het benodigde grondoppervlak worden bespaard en kunnen de toegangstijden tot de opgeslagen artikelen drastisch worden verkort.

Vraag het onze specialisten – zij ontwikkelen samen met u een individuele oplossing voor uw intralogistiek.
Spreek ons aan.

De Hänel News – innovatieve oplossingen

De Hänel producten – optimale systemen voor magazijn, kantoor en beheer

Wij staan wereldwijd voor u klaar

Het wereldwijde Hänel netwerk is goed georganiseerd. Onze verkooppartners worden door de verantwoordelijke exportmanagers voortdurend geïnformeerd over innovaties en trends in de intralogistiek. Specialisten van Hänel scholen alle partners op het gebied van service en in de omgang met de techniek van onze producten. Zo kunnen wij de hoge kwaliteitseisen die wij aan onze producten en de service stellen wereldwijd waarborgen. Als een van de wereldmarktleiders op het gebied van omloopstellingen en verticale liften breidt Hänel zijn netwerk continu verder uit.

Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen
Nieuwland Parc 13a
2952 DA Alblasserdam

T +31 78 890 7650
E-Mail: info@haenel.nl