Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen

Een bedrijf met traditie en toekomst

De naam Hänel staat al sinds de jaren '50 voor innovatieve oplossingen op het gebied van geautomatiseerde beschikbaarstelling van dossiers en materiaal. 
Tegenwoordig zijn wij een van de grootste fabrikanten ter wereld in onze branche. 

Door de voortdurende verdere ontwikkeling van onze producten en software bieden wij vandaag al oplossingen voor de eisen van morgen aan.

Bij alle vooruitgang zijn wij ons bewust van de verantwoordelijkheid voor het milieu en willen wij zo milieuvriendelijk mogelijk ontwikkelen en produceren. Zo heeft Hänel als eerste aanbieder van verticale lifttechnologie met de EcoDrive® een systeem ontwikkeld, waarbij de energie van de zakkende extractor weer in elektrische energie omgezet en aan het elektriciteitsnet afgegeven wordt. Ook dit helpt energie te besparen en het milieu te beschermen.

Het motto van oprichter Gerhard Hänel ‘Nichts halb zu tun ist edler Geister Art’ bepaalt tot op de dag van vandaag ons handelen. Ook in de toekomst zullen wij efficiënte, ergonomische en ruimtebesparende magazijnoplossingen voor uw intralogistiek en kantoororganisatie ontwikkelen.

Dr. Christina Hänel
Bedrijfsleiding Hänel GmbH & Co. KG

Joachim Hänel
Bedrijfsleiding Hänel & Co., Altstätten, Zwitserland
Bedrijfsleiding Hanel Systèmes, Frankrijk
President of Hänel Storage Systems, Warrendale, USA

Michael Hänel
Bedrijfsleiding Hänel & Co., Altstätten, Zwitserland
Bedrijfsleiding Hanel Systèmes, Frankrijk