Gecertificeerde kwaliteit

Innovatieve ontwikkelingen en de modernste productietechnologie

Hänel – een bedrijf dat zich tot de hoogste kwaliteit heeft verplicht!

Kwaliteit begint bij het advies

Geen enkele Hänel lift is hetzelfde. De reden hiervoor is heel simpel: elke opgave is anders. Daarom staat de kwaliteit van de advisering, samen met de productkwaliteit, bij ons op de eerste plaats. Op basis van uw eisen en onze ervaringen ontwikkelen wij de voor u op maat gesneden totaaloplossing.

Hightechproductie voor de hoogste eisen

Hooggekwalificeerde vakmensen brengen de ideeën van de ingenieurs met de meest moderne productietechnieken in de praktijk. Samen zetten zij hun kennis en ervaring in. Ondanks de automatisering staat de mens centraal. Hij coördineert de verschillende productiestappen en bewaakt continu de kwaliteit ervan. Op 1 september 1993 werd Hänel Duitsland als eerste bedrijf ter wereld in zijn branche (verticale lifttechnologie) door het ‘Duits instituut voor de certificering van kwaliteitsmanagementsystemen’ onderscheiden met het internationale kwaliteitscertificaat volgens ISO 9001. Ook in 2023 werd het procesgerichte kwaliteitsmanagement van Hänel door TÜV Hessen met het actuele DIN EN ISO 9001:2005- certificaat bevestigd.

Wij hebben het milieu hoog in het vaandel staan

Het spreekt voor zich dat de productie in onze drie fabrieken aan de meest recente milieurichtlijnen voldoet. Er worden uitsluitend milieuvriendelijke en recyclebare materialen gebruikt.


Hier vindt u het actuele certificaat om te downloaden: