Een telefoontje volstaat...

de Hänel servicemonteur komt meteen!

Tel. 0 78/890 76 50 | Direct naar het contactformulier

De belangrijkste taak van de technische dienst van Hänel is het behouden van de werking en waarde van uw installatie. Volgens de verordening inzake bedrijfsveiligheid is de exploitant verplicht om arbeidsmiddelen gedurende de totale levensduur in een veilige toestand te houden. Dit betekent dat de veiligheid van arbeidsmiddelen regelmatig moet worden gecontroleerd.
 

Geschoold en deskundig:

Hänel servicemonteurs weten hoe het zit!

Ons hooggekwalificeerde serviceteam is altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen! De techniek van vandaag verandert en vernieuwt zich voortdurend. Met deze ontwikkeling moeten ook onze servicemonteurs gelijke tred houden. De basis voor het beroep van Hänel servicemonteur is een erkende opleiding op het gebied van mechanica en elektronica. 

Door continue praktijkgerichte interne en externe trainingen alsmede permanente bijscholingsseminars is het Hänel serviceteam altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Goed om te weten dat er mensen zijn die hun vak verstaan!

Originele onderdelen

Originele onderdelen Hänel

Alleen originele onderdelen van Hänel en perfect opgeleide Hänel servicemonteurs garanderen de optimale werking van uw installatie

 

Meer

 

Veiligheid van morgen

Veiligheid van morgen

Hänel biedt vandaag al de veiligheid van morgen!

 

Meer

 

Geschoold en deskundig

Geschoold en deskundig:

Ons hooggekwalificeerde serviceteam is altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen!

 

Meer

 

Technische dienst van Hänel:

service met de beste beoordelingen!

Bij de regelmatige enquêtes (vragenlijsten voor klanten) bevestigden onze klanten dat ze buitengewoon tevreden over de service van Hänel zijn.

Thema klanttevredenheid. Voorbeeld Hänel vragenlijst voor klanten: “Als u nog meer Hänel liften gebruikt, hoe tevreden bent u over onze service?” Ruim 90% van de klanten van Hänel in de afgelopen jaren antwoordde met GOED of ZEER GOED! Dit laat duidelijk zien wat de goed functionerende Hänel service voor onze klanten betekent.