Hänel op de LogiMAT 2024: innovatief magazijnbeheer en digitale 
innovaties als wegwijzers voor de toekomst van de magazijnlogistiek!

 

Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen maakte op de LogiMAT 2024 indruk met innovatieve oplossingen en de modernste technologie. De beursstand trok heel veel bezoekers.

Als Europa’s grootste jaarlijkse intralogistiekbeurs heeft de LogiMAT met bijna 1.600 exposanten zijn positie als belangrijkste evenement voor alle aspecten van de bedrijfsinterne materiaalstroom en van de IT-besturing opnieuw bevestigd.

Speciale aandacht ging uit naar de gedigitaliseerde en genetwerkte intralogistiek, een segment waarin ook Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen met baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen de aandacht trok.

Hänel demonstreerde op zijn stand in hal 1 op indrukwekkende wijze hoe de Hänel magazijnliften door middel van moderne besturings- en softwareoplossingen naadloos in verschillende werkomgevingen kunnen worden geïntegreerd.

Een highlight op de stand van Hänel was absoluut de livepresentatie van de Hänel Lean-Lift® in combinatie met een automatisch geleid voertuig (AGV). Dit onderzoek maakt op indrukwekkende maakt op indrukwekkende wijze duidelijk hoe efficiëntie en precisie er bij de toekomstige opslag kunnen uitzien.

Bezoekers hadden bovendien de mogelijkheid om Intralogistiek 4.0 van dichtbij mee te maken en onder het motto “Hänel Powerful Features” toekomstgerichte technologieën te ontdekken. Mede dankzij deze innovatieve features kan de performance van de magazijnliften fl ink worden verbeterd.

De focus lag niet alleen op moderne besturingstechnologie en het krachtige softwarepakket HänelSoft®-N, maar ook op het Hänel EcoConcept, dat als doel

heeft om de energie-efficiëntie van de magazijnliften te optimaliseren en zo een bijdrage aan de CO2-besparing te leveren.

Het bevlogen beursteam van Hänel legde heel veel nieuwe contacten, hadden interessante gesprekken en presenteerde de innovatieve oplossingen aan een geïnteresseerd vakpubliek.

Het succes op de LogiMAT 2024 maakt duidelijk dat Hänel met zijn producten voldoet aan de toekomstige opslagbehoeften. We willen alle bezoekers, de organisatoren van de beurs en het complete beursteam van Hänel hartelijk bedanken voor een zeer geslaagd evenement.