HänelSoft®-N

Ons magazijnbeheersysteem heeft een nieuw dashboard

Met HänelSoft®-N krijgt u niet alleen maximale functionaliteit, maar ook een moderne gebruikersinterface voor maximale efficiëntie bij het magazijnbeheer

HänelSoft®-N is een krachtig softwarepakket dat optimaal op de desbetreffende eisen kan worden afgestemd. Het perfecte samenspel tussen HänelSoft®-N en de Hänel liftbesturingen garandeert een efficiënt gebruik van het magazijn.

Het nieuwe dashboard – relevante informatie compact gepresenteerd

Met het nieuwe dashboard krijgt de gebruiker via de afzonderlijke widgets een overzichtelijk beeld van alle logistieke kengetallen. Belangrijke informatie zoals de bezettings- en inventariseringsgraad kan zo snel en nauwkeurig worden geregistreerd. De widgets worden desgewenst in lijstof grafiekvorm weergegeven en bieden een gedetailleerd inzicht in voorraadbewegingen, orderstatussen en artikelinformatie.

Elke gebruiker krijgt bovendien toegang tot een gepersonaliseerd dashboard voor overzichten en analyses op maat. Voor live informatie kan het dashboard bovendien eenvoudig via de URL-functie op externe displays worden weergegeven.

HänelSoft®-N staat voor: de meest eenvoudige integratie in de IT-infrastructuur, hoge functionaliteit, een overzichtelijke gebruikersinterface en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Hier zijn enkele succesvolle voorbeelden uit de praktijk