INCARICOTECH

Hänel magazijnoplossingen worden ook in Italië succesvol toegepast

INCARICOTECH is sinds 2009 een betrouwbare verkooppartner van Hänel in Italië

INCARICOTECH uit Campogalliano in de provincie Modena is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van distributie en industriële logistiek. Al in zijn oprichtingsjaar 2009 kon INCARICOTECH in Italië de eerste Hänel magazijnoplossingen verkopen. Dit bedrijf met een indrukwekkende geschiedenis heeft in heel Italië talloze Hänel Rotomat® paternosterkasten en Hänel Lean-Liften® succesvol geïnstalleerd. Op deze pagina willen wij graag enkele referenties uit de meest uiteenlopende branches aan u voorstellen.

 

Bedrijf:
INCARICOTECH

Plaats:
Piazza della Bilancia n. 52
41011 Campogalliano (MO)
Italië

sales(at)incaricotech.com
www.incaricotech.com

Tel. +39 059 521 183
Fax +39 059 527 094

Medewerkers:
32

Rebos Oleodinamica

Dit in 1980 opgerichte familiebedrijf is gespecialiseerd in hydraulische producten. Rebos Oleodinamica gebruikt acht Hänel Lean-Liften® om de dynamische groei en het beheer van het omvangrijke productassortiment succesvol te managen. Drie van deze liften zijn uitgerust met twee tegenover elkaar liggende werkopeningen en verbinden zo de productieafdeling en het magazijn. Om de processen nog verder te optimaliseren, maakt het bedrijf op dit moment plannen voor de automatisering door middel van robots en cobots.


Catellani

Deze internationaal toonaangevende aanbieder van industriële automatiseringscomponenten trad in 1933 toe tot de markt. Catellani optimaliseert het materiaalbeheer door het gebruik van drie Hänel Rotomat® paternosterkasten. Hierdoor verhoogt het bedrijf niet alleen de opslagcapaciteit aanzienlijk, maar zorgt het ook voor een duurzame verbetering van de servicekwaliteit voor de klanten. Dankzij de slimme koppeling van de Hänel liften aan het ERP-systeem Zucchetti worden de artikelen efficiënt in de automatische omloopstelling georganiseerd. Dankzij barcodescanners en de digitale vakweergave kunnen orders nauwkeurig en efficiënt worden afgehandeld.


Alberici

Het in 1946 opgerichte bedrijf Alberici is een pionier op het gebied van automatische betaalsystemen. In de nieuwe ruimtes koos het bedrijf voor vier Hänel Multi-Space® magazijnliften om meer opslagruimte te creëren en het materiaalbeheer te verbeteren. Meerdere toegangspunten in de 10,5 meter hoge liften maken een materiaalstroom over verschillende verdiepingen mogelijk. Digitale vakweergaven en RFID-readers optimaliseren de efficiëntie in het automatische verticale magazijn van Hänel. Alberici kiest voor duurzaamheid doordat de 3-assige magazijnliften zijn uitgerust met het energieterugwinningssysteem Hänel EcoDrive®. Dankzij de logistieke oplossing van Hänel kon het bedrijf niet alleen ruimte winnen, maar ook het magazijn efficiënter beheren en de productiviteit verhogen.


Iveco Luigi Bacchi

Bij de Iveco-dealer Luigi Bacchi worden twee Hänel Lean-Liften® als onderdelenmagazijn gebruikt. Hierin worden de meest uiteenlopende artikelen georganiseerd en klaargezet voor de verkoop aan klanten. In de werkplaats bevindt zich bovendien een Lean-Lift® in high-speed-uitvoering, die de reparatietijden aanzienlijk verkort. Met behulp van deze plafondhoge verticale lift wordt een uitgebreid gereedschapsassortiment direct bij een voertuig klaargezet. De Hänel vak- en dieptevakweergave vergemakkelijkt de gerichte toegang tot de benodigde reparatiematerialen.