Stadsbestuur Zürich

Een maximaal opslagvolume op een minimaal grondoppervlak

De gezondheidsdiensten van de stad Zürich maken gebruik van de belangrijke voordelen van de kantoor- en magazijnsystemen van Hänel. Circa 20.000 medische dossiers zijn efficiënt opgeslagen en gearchiveerd in twee Hänel Rotomat® kantoorliften. Dankzij de flexibele magazijnsystemen van Hänel wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. 

Ongeveer 100 strekkende meter dossiers worden op slechts 16 vierkante meter beheerd en opgeslagen – dat betekent een hoge dossierdichtheid in de kleinste ruimte. Als tijdens de dagelijkse administratieve werkzaamheden bepaalde documenten nodig zijn, kunnen ze snel en veilig uit de Rotomat® kantoorlift worden gehaald.

De intuïtieve Hänel microprocessorbesturing is eenvoudig te bedienen en het gewenste hangregister wordt met één druk op de knop naar de werkopening gebracht. Het omslachtig zoeken naar dossiers en documenten is niet nodig. Dankzij de soepele telescoopgeleiders kunnen de hangframes eenvoudig worden uitgeschoven. Afsluitbare schuifdeuren beschermen de dossiers bovendien tegen stof en vuil.

De Hänel Rotomat® kantoorlift overtuigt door zijn economische benutting van de ruimte en een snelle en veilige toegang tot benodigde dossiers – en rationaliseert zo de dagelijkse administratieve werkzaamheden bij gelijktijdige kostenbesparing.