Hänel Rotomat® magazijnlift

in High-Speed-uitvoering

Verhoging van de beschikbaarstelling met de Hänel Rotomat®

Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen heeft de fysieke grenzen verlegd en de verplaatsingssnelheid van de Hänel Rotomat® nogmaals flink verhoogd. Hierdoor kon de omloopsnelheid afhankelijk van de eisen met maar liefst 70% verhoogd worden.

Dankzij een geïntegreerd lichtgordijn wordt uiteraard ook in de High-Speed-versie aan de hoge veiligheidseisen van Hänel voldaan. Een tweede opslagplaatsweergave voor het bovenste deel van de draagset zorgt voor nog meer comfort en efficiëntie.

Verder kunnen tegelijkertijd artikelen uit het onderste en bovenste deel van de draagset verzameld worden. Het te verzamelen artikel wordt door middel van een stevig gemonteerde barcodescanner geregistreerd en de Rotomat® beweegt direct naar de opslagplaats zonder nog iets op de besturing te hoeven invoeren. Hierdoor vervalt ook het bevestigingsproces.

De gemiddelde toegangstijd daalt zodoende met maar liefst 40%. Hiermee is Hänel erin geslaagd om de beschikbaarstelling nogmaals aanzienlijk te verhogen. De Hänel Rotomat® industrielift in High-Speed-uitvoering wordt door klanten al met succes gebruikt om artikelen te verzamelen.