Air Cost Control dossieropslag

Air Cost Control is een wereldwijde specialist in de distributie van elektrische vliegtuigonderdelen. In het distributiecentrum vlakbij Toulouse in Frankrijk worden in meer dan twintig Hänel magazijnliften maar liefst 25.000 onderdelen en componenten opgeslagen en voorbereid voor verzending.

Ook bij de archivering van dossiers kiest Air Cost Control voor de logistieke deskundigheid van Hänel. In een Hänel Multi-Space® met dubbele werkopening worden alle bedrijfsdocumenten centraal opgeslagen en gearchiveerd.

Op de begane grond hebben de medewerkers van de afdelingen Inkomende goederen en Uitgaande goederen toegang tot de dossiers. De werkplekken zijn rechtstreeks aan de goederenlogistiek en aan het centrale dossierarchief in de Multi-Space® gekoppeld - dit staat garant voor korte loopafstanden!

Via de intelligente Hänel liftbesturing met geïntegreerd dossierbeheer worden ordners, mappen en archiefdozen eenvoudig beheerd en geregistreerd. De benodigde documenten worden op verzoek zo snel mogelijk naar de ergonomische werkopening gebracht. Dit betekent geen lange loopafstanden en geen omslachtig zoeken.

Dankzij de flexibele indeling van de multifunctionele containers van Hänel in de Multi-Space® kunnen de meest uiteenlopende boxen probleemloos worden opgeslagen.

Speciale opzet- en scheidingsstukken passen zich optimaal aan alle omstandigheden aan en garanderen dat alle documenten veilig worden opgeslagen. Bovendien worden de documenten tegen stof en vuil beschermd.

Op de eerste verdieping bevindt zich een andere werkopening voor de medewerkers van de administratie en klantenservice. Dankzij de dubbele werkopening over twee verdiepingen zijn alle documenten in de Multi-Space® daar beschikbaar waar ze nodig zijn. Met de onderlinge beveiliging van de beide werkopeningen door de Hänel snelloopdeur kan zelfs gelijktijdig toegang tot het gemeenschappelijke dossierarchief worden gekregen.

Met het Hänel dossierbeheer kunnen afzonderlijke of meerdere multifunctionele containers met een cijfercode tegen onbevoegde toegang worden beveiligd. Bepaalde delen van het archief kunnen zo alleen voor bepaalde personen of afdelingen toegankelijk worden gemaakt. De beveiligde documenten worden pas na het invoeren van de toegangscode klaargezet.

Een goede dossierarchivering en de centrale toegang tot alle documenten maken de Hänel Multi-Space® perfect voor uw moderne kantoororganisatie.