AdventHealth

Altamonte Springs, VS

Het AdventHealth Hospital in Altamonte, Florida met 2.300 medewerkers biedt door zijn uiterst moderne uitrusting en de nieuwste screeningtechnologieën een uitgebreide specialistische zorg in Centraal-Florida. 

In dit ziekenhuis worden meerdere Hänel Rotomat® magazijnliften gebruikt.Voor de snelle beschikbaarstelling van OK-benodigdheden en voor korte afstanden bevindt zich een Rotomat® magazijnlift vlakbij de operatiekamers. Om een zo hoog mogelijk opslagvolume te bereiken, is deze magazijnlift in een 6 meter diepe schacht ingebouwd. Met een totale hoogte van 8 meter kon zo bij een minimale benodigde ruimte een enorme opslagcapaciteit worden gecreëerd. 

Opslag van steriele instrumenten 

In de Hänel Rotomat® zijn chirurgische instrumenten beschermd tegen vuil en invloeden van buitenaf in steriele containers opgeslagen. Het uitnemen vindt plaats op ergonomische hoogte. 

Barcode-ondersteund toegangsbeheer via HänelSoft® 

De magazijnlift wordt via HänelSoft® bestuurd. Het barcode-ondersteunde toegangsbeheer zorgt daarbij voor transparantie en veiligheid bij de opslagprocessen door het scannen van de desbetreffende medewerkers-ID. 

Vervolgens wordt op de terminal de naam van het gewenste artikel ingevoerd. In het overzicht kan nu de desbetreffende opslagplaats worden geselecteerd. Zo kunnen de steriele containers snel en zonder verwisseling worden samengesteld voor de desbetreffende OK. 

Op de afdeling Centrale voorziening van het ziekenhuis staan nog eens vier Rotomat® magazijnliften. Hierin zijn de meest uiteenlopende medische artikelen en benodigdheden voor de verpleging ondergebracht. Door het wegvallen van regaalwagens is ook hier de opslag-capaciteit aanzienlijk verhoogd. 

Alle magazijnliften worden via HänelSoft® bestuurd en zo kunnen de voorraden makkelijker worden gevonden en beheerd. De opslagplaatsen en voorraden van de artikelen worden ook hier via HänelSoft® geregistreerd en direct op de liftbesturing weergegeven.

Entreprise :
AdventHealth

Lieu :
601 E Altamonte Drive
Altamonte Springs
FL 32701

Effectif : 
2.300

Stockeurs :
5 stockeurs Hänel Rotomat®

Produit stocké : 
Stockage stérile de produits et instruments chirurgicaux