Upgrade voor optimale prestaties:

Hänel Rotomat® paternosterkast met IE3-motoren en nieuw schakelkastdesign

De Hänel Rotomat® paternosterkast bepaalt met de motorupdate en een innovatief schakelkastdesign de normen voor een duurzame magazijnoplossing

De Hänel Rotomat® paternosterkast is door zijn constructie al uiterst energie-efficiënt. De standaard integratie van de Hänel EcoLoad® in de Rotomat® zorgt voor een extra verlaging van het energieverbruik door de continue bewaking van de gelijkmatige belading. De milieubewust geproduceerde Hänel Rotomat® is een duurzame magazijnoplossing die indruk maakt door het gebruik van recyclebare materialen en een verlaagd energieverbruik.

Door de nieuwe motoren in de Hänel Rotomat® paternosterkast wordt de efficiëntie nu nog verder verhoogd. Zo zullen er voortaan alleen nog maar motoren met energie-efficiëntieniveau IE3 en daarop afgestemde frequentieomvormers in de Hänel Rotomat® paternosterkast worden gebruikt. In het kader van deze technische ontwikkeling is ook het design van de Hänel schakelkast vernieuwd. De schakelkast is nu ca. twee centimeter lager en voorzien van een nieuwe zijstrip. Dit nieuwe element zorgt ondanks de grotere inbouwdiepte in de liftgroep voor een harmonieuze overgang naar het huidige plattere model. Bovendien is de afschuining van 45 graden voorzien van designelementen van de Hänel Lean-Lift®.