Presentatie van de nieuwe Hänel LED-matrix als ontwerpstudie

op de LogiMAT 2023 in Stuttgart

Een highlight op de stand van Hänel op de beurs LogiMAT van dit jaar in Stuttgart was de ontwerpstudie van de nieuwe LED-matrix van Hänel. Talloze bezoekers zagen de nieuwe Hänel LED-matrix live in actie op deze stand en waren onder de indruk van de werking en het design

Een effectief magazijnbeheer vraagt om duidelijke informatie en soepele processen. Hänel zet met de nieuwe LED-matrix als doordachte doorontwikkeling volledig in op gebruiksvriendelijkheid bij het identificeren van artikelen en bij het picken.

Verschillende informatie over het artikel, over het aantal stuks en over de opslagplaats wordt aantrekkelijk en direct op de opslagplaats van het benodigde artikel weergegeven. De opgevraagde artikelen kunnen door de weergave van deze informatie snel en duidelijk worden geïdentificeerd. Bij deze ontwerpstudie worden alle magazijnprocessen contactloos via een geïntegreerde fotocel bevestigd, direct op de plek waar de bediener staat.

Vooral bij grotere orders verhoogt de Hänel LEDmatrix de picksnelheid aanzienlijk en de benodigde artikelen kunnen zonder verwisseling worden uitgenomen of opgeslagen.

Minimalistisch en gebruikersgericht designconcept

De als ontwerpstudie nieuw ontwikkelde compacte Hänel LED-matrix past perfect in het tijdloze design van de Hänel Lean-Lift®. Bovendien is ook het design van de lichtgordijnen geüpgraded met de voor Hänel typische afschuining van 45 graden. Alle elementen bij de werkopening zoals lichtgordijnen, de verlichtingsarmatuur en de nieuwe LED-matrix vormen een harmonieuze eenheid en maken de Hänel Lean-Lift® niet alleen tot een zeer efficiënt magazijnsysteem, maar ook tot een optische highlight in uw magazijn.

Een perfecte samensmelting van vorm en functie – de nieuwe Hänel LED-matrix