29 jaar Hänel rasterwand

Visionair design voor een efficiënte benutting van de ruimte

Design vanbuiten, functie vanbinnen – de Hänel rasterwand bepaalt sinds 1994 de norm in de verticale lifttechnologie

De onmiskenbare Hänel rasterwand bepaalt al tientallen jaren het bijzondere industriële design van de Hänel Lean-Lift® en van de Hänel Multi-Space®. De opvallende rasterstructuur geeft de verticale Hänel liften een eigen look en onderstreept hun technische finesse.

Een geniale ontwikkeling! Het Hänel rasterprofiel

Het geïntegreerde rasterprofiel in stappen van 75 mm maakt de precieze opname van de containers mogelijk en zorgt voor een maximale compressie van het opslagvolume. In combinatie met het ruimtebesparende raster van Hänel kunnen ook containers met artikelen met een zeer verschillende hoogte optimaal in de lift worden opgeslagen. Het slimme Hänel systeem meet de hoogte van het desbetreffende artikel direct bij het opslaan en positioneert de container vervolgens met slechts een minimale benodigde ruimte op de Hänel rasterwand.

Het typische Hänel design vanbuiten – stevig draagsysteem vanbinnen!

Dit samenspel van het ruimtebesparende raster van Hänel, de hoogtemeting en de Hänel rasterwand maakt een flexibele en individuele indeling van de opgeslagen artikelen bij een maximale compressie van de opslagplaatsen mogelijk. De Hänel rasterwand wordt door middel van een speciale methode in de fabriek als zeer precies element hoogwaardig uit één stuk vervaardigd. Hierdoor biedt het rasterprofiel in de Hänel Lean-Lift® door de constructie al een hoog draagvermogen en uitstekende stabiliteit en maakt het bovendien een snelle en eenvoudige montage mogelijk.

Gewoon overtuigend, de zeer stevige Hänel rasterwand

De Hänel rasterwand heeft zich in ruim 29 jaar meer dan bewezen. De zeer stevige en precieze Hänel rasterwand is in de fabriek stevig verbonden met de vierkante profielen en maakt zo een laadvermogen van maar liefst 60.000 kg per Hänel Lean-Lift® mogelijk. De onmiskenbare Hänel rasterwand staat als karakteristiek element voor de kwaliteit en duurzaamheid van de Hänel liften en garandeert een betrouwbare en veilige opslag voor de meest uiteenlopende eisen.

De Hänel rasterwand – een ideale combinatie van functionaliteit en design!