KLS Martin

Florida, VS

KLS Martin is een grote aanbieder van medische oplossingen voor een breed scala aan chirurgische procedures. De vestiging in Jacksonville, Florida is verantwoordelijk voor de verkoop van deze hightechproducten in Noord-Amerika. 

Opslag tot aan het plafond 

In tegenstelling tot traditionele stellingen benut de groep verticale liften de volledige hoogte van de hal. Er wordt enorm veel ruimte bespaard en de medische apparaten en protheses zijn beschermd tegen stof en vuil opgeslagen. 

Flexibele softwarekoppeling 

Het expeditiemagazijn van KLS Martin is via HänelSoft® compleet in SAP geïntegreerd. De stellingen vlakbij de liften worden eveneens via HänelSoft® beheerd. Met de MobileClient kunnen meerdere artikelen van een opdracht tegelijkertijd uit de stellingen worden verzameld. Zo is de artikelvoorraad in de stellingen en in de liften betrouwbaar in het systeem opgeslagen. 

Toegang zonder verwisseling 

Door het grote aantal zeer uiteenlopende artikelen in een bijzonder krappe ruimte is bij hoge pickaantallen een toegang zonder verwisseling een absolute vereiste in de medische sector. 

Voor het betrouwbaar picken worden daarom de artikelnaam, het aantal stuks en de opslagplaats op het besturingsdisplay weergegeven en door de digitale vak- en dieptevakweergave op de werk-opening gemarkeerd. Commissies die klaar zijn, worden op rollenbanen direct naar de expeditie gestuurd en tegelijkertijd naar het aangesloten FedEX®-verzendsysteem overgedragen.

Bedrijf:
KLS Martin

Plaats:
11201 St. Johns Industrial Parkway South
Jacksonville, FL 32246

Medewerkers:
143

Magazijnliften:
2 Hänel Lean-Liften®

Opgeslagen artikelen:
medische apparatuur en protheses