Het bedrijf Eberlein Apparatebau GmbH

Hänel Rotomat®, Lean-Lift® of Multi-Space® – Hänel heeft voor elke opgave het passende magazijnsysteem

Een betrouwbare partner

Eberlein Apparatebau GmbH is een tot de middenstand behorend familiebedrijf in het hart van de Duitse regio Franken. De kerncompetentie is de metaalbewerking van aluminium en staal.

Als betrouwbare partner van zeer innovatieve bedrijven levert Eberlein hoogwaardige producten voor de luchtvaart, auto-industrie, medische techniek en elektrotechniek. Nieuwe bedrijfsinstallaties, een hightech machinepark en circa 90 uiterst gemotiveerde medewerkers ondersteunen Eberlein bij de productie van kwalitatief hoogwaardige metaalproducten en modules.

Hänel industrieliften direct op de productieafdeling

De magazijnoplossingen bij het bedrijf Eberlein laten heel goed de veelzijdigheid van de Hänel industrieliften zien. Twee Rotomat® industrieliften staan op de productieafdeling en fungeren als magazijn voor componenten die direct naar de montageafdeling gebracht kunnen worden.

Twee Hänel Lean-Liften® staan in de productiehal. Hier worden zeer zware gereedschappen met een maximaal gewicht van 900 kg opgeslagen en indien nodig met een hijskraan weggenomen.

Een Hänel Multi-Space® vormt het hart van het buffermagazijn. Hier worden normdelen, onderdelen van klanten en montageonderdelen opgeslagen.

De nabijheid bij de productiemachines maakt een snelle toevoer van de benodigde onderdelen mogelijk. De Multi-Space® is de ideale oplossing, omdat de maximale benutting van het grondoppervlak op de voorgrond staat.

Met slechts één werkopening en drie magazijneenheden wordt de magazijnoppervlakte optimaal benut.

‘Ook de nieuw aangeschafte Hänel Multi-Space® overtuigt. Hänel biedt voor alle behoeften de passende oplossing!’

Hermann Eberlein
directeur van het bedrijf Eberlein Apparatebau GmbH

Bedrijf:
Eberlein Apparatebau GmbH

Plaats:
90579 Langenzenn

Medewerkers:
ca. 90

Branche:
metaalbewerking, gereedschapsbouw, modulemontage

Magazijnliften:
2 Hänel Rotomat® magazijnliften
2 Hänel Lean-Liften®
1 Hänel Multi-Space®

Opgeslagen artikelen:
gereedschap, DIN-normdelen, onderdelen van klanten, montageonderdelen