Druckerei Schlüter

‘Hänel magazijnliften hebben zich bewezen – als onderdelenmagazijn en als archief!’

Ook drukkerijen profiteren van de enorme en veelzijdige opslagcapaciteit van de Hänel magazijnliften

Druckerei Schlüter GmbH & Co. KG in Schönebeck, deelstaat Saksen-Anhalt, is al acht decennia een deskundige partner op het gebied van drukken. Deze drukkerij is gespecialiseerd in de productie van farmaceutische verpakkingen. Hier kunnen Hänel magazijnliften voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

In een Lean-Lift® worden drukvormen voor flexodrukpersen opgeslagen, direct in de drukzaal, daar waar ze nodig zijn. De drukvormen zijn beveiligd en veilig naast de drukpersen opgeslagen.

Een tweede Lean-Lift®, die eveneens op de afdeling Productie staat, fungeert als magazijn voor onderdelen van drukpersen. Korte afstanden, snelle toegang en ruimtebesparende opslag op de afdeling Productie.

Verder staan op de administratie zes Hänel Rotomat® kantoorliften, waarin opdrachten en dossiers gearchiveerd worden. Dankzij de Hänel microprocessorbesturing kunnen ook deze elk moment weer snel naar de afdeling Werkvoorbereiding gebracht worden. Langdurig zoeken naar documenten behoort tot het verleden.

Bedrijf : 
SCHLÜTER Print Pharma Packaging GmbH

Plaats: 
39218 Schönebeck-Elbe

Medewerkers: 
170

Branche: 
pharma print (secundaire & primaire verpakkingen/hulpmiddelen)

Magazijnliften: 
3 Hänel Lean-Liften®, 6 Hänel Rotomat® kantoorliften

Opgeslagen artikelen: 
gebruiksaanwijzingen voor de farmaceutische industrie