Verhoging van de efficiëntie met de Hänel Lean-Lift®

#1 Cochran Automotive, Robinson Township, Pennsylvania

Van 2011 tot 2012 voerde Cochran grote renovatiewerkzaamheden bij zijn Buick/GMC-dealer in Robinson Township, Pennsylvania, uit. De doelen van deze werkzaamheden waren meer comfort voor de klanten, een verhoogde efficiëntie bij de dealer en een fraaiere uitstraling. 

Door de nieuwe showroom was het mogelijk om de onderdelenafdeling uit te breiden, extra serviceplekken in de werkplaats te creëren en het serviceaanbod te vergroten. 
Om daarvoor voldoende ruimte in het bestaande gebouw te hebben, heeft het bedrijf voor een Hänel Lean-Lift® gekozen. De Lean-Lift® werd in het gebouw geïntegreerd, zodat hij meteen in de structuur van de bestaande inrichting paste.

Het resultaat mag er zijn!

De onderdelen- en serviceafdeling is nu een lichte en uitnodigende werkplek. De klanten worden snel en efficiënt geholpen bij de verkooploketten. Bij een ander loket voor de werkplaats worden benodigde onderdelen ter beschikking gesteld.

De meeste reserveonderdelen in het magazijn staan nu makkelijk met één druk op de knop ter beschikking. Het tijdrovend zoeken naar de juiste reserveonderdelen en het vermoeiende traplopen is vanaf nu verleden tijd.

Ook in de Verenigde Staten kiezen steeds meer autobedrijven voor de oplossingen van Hänel!