Andreas Müller Electronic

‘De variabele indeling van de Hänel Rotomat® is perfect voor onze opgeslagen artikelen!’

De grote variatie in afmetingen van de Hänel Rotomat® industrieliften biedt voor elk bedrijf, groot of klein, de passende oplossing

Andreas Müller Electronic GmbH is een kleinbedrijf dat al ruim twintig jaar elektronische modules voor industriële toepassingen ontwikkelt en produceert.

De hoofdactiviteit van het bedrijf is dienstverlening bij het uitrusten van printplaten. Twee Hänel Rotomat® industrieliften, midden op de afdeling Productie, fungeren als magazijn voor de meest uiteenlopende componenten.

De variabele indelingen van de plateaus is ideaal hiervoor. Dankzij de afsluitbare schuifdeuren kunnen ook gevoelige elektronische modules beveiligd en stofvrij tussentijds opgeslagen worden.

Door het definiëren van de opslagplaats van de betreffende artikelen in het ERP-systeem kunnen deze snel en betrouwbaar gevonden worden.

Ook bij dit bedrijf kon door de ruimtebesparing meer ruimte voor de productie gecreëerd worden. Dit is een goed voorbeeld van het feit dat Hänel magazijnsystemen ook in kleinere productiebedrijven rendabel gebruikt kunnen worden.

Bedrijf:
Andreas Müller Electronic GmbH

Plaats:
41849 Wassenberg-Birgelen

Medewerkers:
20

Branche:
EMS elektronicaproductie

Magazijnliften:
2 Hänel Rotomat® magazijnliften

Opgeslagen artikelen:
elektronische onderdelen en gereedschappen

‘De variabele indeling van de Hänel Rotomat® is perfect voor onze opgeslagen artikelen!’

 

Dhr. Andreas Müller, Bedrijfsleider