De competentie van de verscheidenheid aan Hänel besturingen


De hoogste mate aan functionaliteit en bedieningsgemak

Hänel biedt verschillende besturingsconcepten voor de meest uiteenlopende eisen en opslagstrategieën.

De Hänel besturingen zijn complete oplossingen voor een efficiënte intralogistiek. In de stand-alone-modus is de complete magazijnbeheersoftware al in de Hänel besturingen geïntegreerd.

Het magazijnbeheer is al geïntegreerd in de modus MP 12 N-StandAlone en kan bijvoorbeeld via een webserver worden opgevraagd Alle gangbare proces- en communicatieinterfaces zijn aanwezig.

Vier verschillende modi bieden maximale flexibiliteit en maken de meest eenvoudige integratie van de Hänel magazijnliften in bestaande netwerken mogelijk.

Zo beheert bijvoorbeeld de centrale besturing MP 100 D maximaal 99 Hänel magazijnliften tegelijkertijd zonder dat er een extra pc nodig is.

De Hänel besturingstechnologie biedt de grootst mogelijke flexibiliteit

Ook bij een verandering van de netwerkorganisatie bieden de modulaire softwarestructuur en de verschillende communicatieconcepten de hoogste flexibiliteit.

Alle gangbare ERP-systemen worden ondersteund en kunnen door middel van de SOAP-interface direct op de besturingsterminal weergegeven en bediend worden.

Speciaal afgestemd op de meest uiteenlopende eisen bieden onze besturingen complete oplossingen voor uw intralogistiek!

In de Hänel besturing MP 12 N zijn de volgende vier modi al geïntegreerd:

MP 12 N-StandAlone
Hier is het complete magazijnbeheer al geïntegreerd, zodat er geen extra pc nodig is. Door de ethernet-interface is een eenvoudige integratie in uw IT-omgeving mogelijk. Er is ook een webserver beschikbaar voor de weergave van de magazijngegevens op het intranet.

MP 12 N-HostWeb
Het magazijnbeheer vindt plaats in het bovenliggende hostsysteem. Een geïntegreerde webbrowser geeft willekeurige websites via de HTML-interface direct op de besturing weer. De webapplicaties worden op de besturingen via een touchscreen bediend.

MP 12 N-HostCom
Ook hier vindt het magazijnbeheer in het bovenliggende hostsysteem plaats en de liften worden via de gebruikersinterface van de externe magazijnbeheersoftware (WMS) bestuurd. Voor het op- of uitslaan wordt door de WMS een startcommando naar de liftbesturing gestuurd. De communicatie vindt plaats via TCP/IP.

MP 12 N-HostData
De besturing voor de eenvoudige en snelle verbinding van onze magazijnapparatuur met het desbetreffende ERP-systeem van de klant. Deze versie beschikt over een bestandsinterface voor op- en uitslagopdrachten of afzonderlijke records.

De conversie van gegevens vindt plaats in de besturing. De tijdgestuurde gegevensuitwisseling wordt automatisch uitgevoerd. Een weggeoptimaliseerde afhandeling van de opdrachten is ook via meerdere Hänel magazijnliften mogelijk.