Smart Picking

Optimaal verzamelen met de Hänel Lean-Lift® en de Hänel Rotomat®

Het gebruik van web-devices maakt het verzamelen gemakkelijk en flexibel

De basis voor dit vernieuwende en tevens kostenefficiënte orderpicksysteem vormt de magazijnbeheersoftware HänelSoft® in combinatie met de module Verzamelopdracht. Hiermee worden meerdere orders in één pick-proces samengevoegd. Het pick-proces aan de Hänelliften en bij de stellingen wordt dan bijv. door een speciale kar ondersteund, waarop voor elke order een bak staat.

Bij de bakken van de kar bevinden zich standaard in de handel verkrijgbare web-devices, via welke de medewerker kan zien, in welke bakken het verzamelen moet plaatsvinden. De toewijzing van de bakken aan de pickplaats gebeurt snel en eenvoudig d. m.v. barcode-scanners of direct aan de web-device.

Dit Put-to-Light-display levert informatie over artikelnummer, ordernummer, voorraad enz. direct op de opslagbak op de wagen.

Het pick-proces van de samengevoegde orders wordt zo parallel aan de liftbesturing en de web-device met een optimale tijd en liftbeweging afgewerkt.

In de magazijnbeheer-software HänelSoft® worden alle gegevens centraal beheerd en geboekt. Doordat het systeem met standaard in de handel verkrijgbare web-devices is uitgerust, is deze efficiënte oplossing uiterst comfortabel en kostenefficiënt.

Hänel biedt intelligente systemen voor High-Speed-Picking!