Nieuwe brochures beschikbaar!

Hänel Lean-Lift®

Maatstaven in de geautomatiseerde en gedigitaliseerde intralogistiek

Economie, efficiëntie en ecologie – dat zijn eisen waaraan een moderne intralogistiek moet voldoen

In de actuele versie van de brochure vindt u uitgebreide informatie over de magazijnorganisatie en materiaalbeschikbaarstelling met het hoogwaardige hightechsysteem Hänel Lean-Lift®.

Op meer dan 50 pagina‘s krijgt u een overzicht van de talloze individuele uitrustingsmogelijkheden waarmee de efficiëntie van de Hänel Lean-Lift® nog verder kan worden verhoogd.

Overtuig uzelf van de eenvoudige en flexibele integratie van de Hänel liftbesturingen in de meest uiteenlopende netwerkomgevingen en krijg inzicht in de Hänel opslagstrategieën van de toekomst zoals Augmented Reality, Pick-by-Voice en robotic handling.

Nieuwe brochure over de efficiëntieverhoging met de Hänel Lean-Lift® vanaf nu leverbaar!

Hänel Rotomat® paternosterkasten

Efficiënte opslag, geoptimaliseerde toegangs- tijd, ergonomische beschikbaarstelling

Rationalisering, kostenverlaging en efficiëntie – dat zijn voorwaarden voor een succesvolle en moderne magazijnorganisatie

Met de Hänel Rotomat® paternosterkast biedt Hänel een betrouwbaar en zeer efficiënt magazijnsysteem voor de meest uiteenlopende eisen aan. Informeer uzelf in de 52 pagina‘s tellende productbrochure uitgebreid over de flexibele toepassingsmogelijkheden en ontdek welke uitrustingsopties er beschikbaar zijn als ideale oplossing voor het optimaliseren van uw magazijnsituatie.

De nieuwe Hänel brochure bevat bovendien uitgebreide informatie over de vele voordelen en mogelijkheden bij het koppelen van de Hänel omloopstellingen aan moderne IT-systemen.

Krijg een beeld van de innovatieve liftbesturingen en uitgekiende picksystemen zoals Smart Picking en ontdek wat de Hänel Rotomat ® zo rendabel maakt.

Overtuig uzelf en vraag ook de nieuwe brochure over de Hänel Rotomat® paternosterkast aan!