Hänel presenteert

oplossingen voor de digitalisering van uw intralogistiek 

De digitale wereld van Hänel biedt innovatieve oplossingen voor de eisen van morgen!

De eisen aan productie en verzending nemen alsmaar toe en daarom wordt het steeds belangrijker om een gedigitaliseerde en genetwerkte intralogistieke structuur toe te passen. Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen volgt deze ontwikkeling al jarenlang en niet pas sinds iedereen het naar aanleiding van het begrip ‘Industrie 4.0’ over de digitalisering van de industrie heeft.

Producten zoals de Hänel Rotomat®, de Lean-Lift® of de Multi-Space® kunnen dankzij hun intelligente besturingen en de open architectuur op de meest uiteenlopende plaatsen ter wereld in vrijwel elk bedrijfsnetwerk geïntegreerd en aan elkaar gekoppeld worden.

Een highlight is de middlewarevrije koppeling van de Hänel magazijnliften aan talrijke ERP-systemen door middel van de geïntegreerde SOAP-interface. Ook de besturing van de magazijnliften via een databril (Augmented Reality) met spraakbesturing (Pick-by-Voice) is bij Hänel al realiteit.

In deze brochure willen wij graag enkele praktijkvoorbeelden van de succesvolle integratie van Hänel magazijnliften in de meest uiteenlopende netwerkomgevingen bij onze klanten aan u presenteren.

De nieuwe brochure laat aan de hand van talrijke praktijkvoorbeelden het efficiënte gebruik van Hänel magazijnoplossingen bij kleinere en middelgrote bedrijven zien!

>> Bestel hier meteen uw nieuwe brochure <<

 

Intralogistiek 4.0 – digitalisering en koppeling met de Hänel magazijnlift 

Op de volgende pagina’s vindt u praktijkvoorbeelden van deze innovatieve Hänel oplossingen

Picken met Augmented Reality
Een op afstand bestuurde liftbeweging via een databril is zonder aanvullende bediening op de besturing mogelijk. Alle relevante informatie wordt in de databril weergegeven en de bediening vindt plaats via Pick-by-Voice.

Directe integratie van de Hänel magazijnliften in talrijke ERP-systemem door middel van SOAP-protocol
Hänel heeft zijn besturingen verder uitgebreid en met een SOAP-webservice-interface uitgerust. Door de toepassing van webgebaseerde technologie kan een verbinding zonder middleware tussen de Hänel besturing en talrijke ERP- systemen zoals bijvoorbeeld SAP tot stand worden gebracht.

Meer highlights van de Hänel besturings- en softwaretechnologie

Geïntegreerde webserver
Dankzij de geïntegreerde webserver kunnen alle magazijngegevens via het netwerk met standaard- browsers worden opgeroepen.

Onboard magazijnbeheer
In de topbesturingen MP 12 N-S, MP 14 N en in de centralebesturing MP100D is het complete magazijnbeheer al geïntegreerd, zodat er geen extra pc nodig is.

Een besturing – vier modi
Vier verschillende modi in één besturing maken een eenvoudige en individuele koppeling aan uw netwerk mogelijk.

 

De nieuwe besturing MP 14 N
Nieuw bedieningsgemak in de gebruikelijke en uitstekende Hänel kwaliteit met 12 inch touchscreen. Het virtuele alfabetische toetsenbord wordt direct op het touchscreen weergegeven.

HänelSoft® -N
Het krachtige softwarepakket dat door zinvolle configuratiemogelijkheden en verschillende standaardmodules voor elke klant een individuele aanpassing biedt.

Hänel Smart Picking​​​​​​​
De perfecte integratie van de Hänel Rotomat® magazijnlift in een Pick-by-Light- en Put-to-Light- pickmagazijn.

Hänel toolmanagement
De ideale oplossing voor uw gereedschapsbeheer.

Warehouse-Management- System (WMS)
​​​​​​​
De complexe oplossing voor uw magazijnbeheer met Hänel magazijnliften - van de goederenontvangst tot en met de verzending.

De digitale wereld van Hänel biedt innovatieve oplossingen voor de eisen van morgen!