Das Hänel Netzwerk in den USA

Pittsburgh

Het bedrijf

Het succesverhaal van Hänel in de Verenigde Staten begon al in de jaren 70. Vóór de oprichting van Hänel Storage Systems werd de verkoop van en de dienst-verlening rondom de Hänel magazijnliften via een verkooppartner georganiseerd. 

In 1985 werd Hänel Storage Systems in de buurt van Pittsburgh, Pennsylvania opgericht. Het doel hiervan was om aan de toenemende vraag naar Hänel magazijnsystemen in de Verenigde Staten te voldoen en de verkooppartners direct ter plaatse te ondersteunen. 

Brian Cohen leidt het bedrijf al meer dan 15 jaar succesvol als CEO. Samen met Michael Fanning, die al meer dan 23 jaar Hoofd Verkoop en Marketing bij Hänel Storage Systems is, en met het team lukte het om de aanwezigheid van Hänel in Noord-Amerika voortdurend uit te breiden en ook nieuwe markten in Midden-Amerika te ontsluiten. 

Inmiddels is Hänel Storage Systems uitgegroeid tot een sterk, zelfstandig bedrijf dat met zijn ruim 35 medewerkers de verkooppartners en klanten in de hele VS, Canada, Mexico, de Caraïben, Midden- en Zuid-Amerika en Guam ondersteunt bij alle zaken rondom de intralogistieke oplossingen van Hänel.


Het Hänel netwerk in de VS

Hänel Storage Systems 
121 Industry Drive 
Pittsburgh, PA 15275 

Hänel Storage Systems beschikt over een wijdvertakt netwerk van channelpartners in heel Noord-Amerika. Deze channelpartners garanderen dat de Hänel magazijnsystemen correct gebruikt, geïnstalleerd en onderhouden worden. Ze zijn de schakel tussen de klanten en Hänel. 

Hänel werkt met in totaal meer dan 100 verkooporganisaties in de Verenigde Staten, Canada en Mexico samen. Vijf regiomanagers en twee divisiemanagers begeleiden en ondersteunen de verkoopactiviteiten van de channelpartners en voorzien hen ook van alle actuele informatie over Hänel oplossingen voor de intralogistiek.


Efficiëntie door competentie

In het hoofdkantoor van Hänel in Pittsburgh kunnen de Hänel magazijnsystemen en de Hänel besturingstechnologie uiteraard door de verkooppartners of klanten worden uitgeprobeerd. 

Alle channelpartners worden voortdurend bijgeschoold en krijgen ondersteuning van Hänel regiomanagers en specialisten op het gebied van toepassingen en systeemintegratie. 

Servicemonteurs die in opdracht van Hänel de liften onderhouden, worden in het Hänel trainings-centrum opgeleid en gecertificeerd.Hänel biedt ook uitgebreide besturings- en softwaretrainingen voor de verkooppartners en klanten aan. 

Hänel ontwikkelt continu efficiënte softwareoplossingen zoals bijvoorbeeld de magazijnbeheersoftware HänelSoft® en de integratie van de Hänel magazijnliften in een SAP-omgeving.

Wij verheugen ons op uw bezoek aan ons democenter in Pittsburgh!