Headland opent nieuw democenter in Sydney, Australië

Wij feliciteren het bedrijf Headland Technology Pty Ltd. Service Support met het fraaie democenter.

Headland Technology Pty Ltd. Service Support 

Het bedrijf Headland is een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring in de branche. Headland Technology Pty Ltd. wordt gerund door de familie Kloe, die gedurende meerdere generaties uitstekende relaties met de productie- en machine-industrie heeft opgebouwd. 

Hänel Büro- und Lagersysteme en Headland Technology Pty Ltd. werken al meer dan tien jaar succesvol met elkaar samen. In de vestigingen in Melbourne en Sydney is vrijwel het complete Hänel productassortiment in verschillende uitrustingsvarianten vertegenwoordigd. 

Bij bezoeken van referentieklanten met potentiële klanten is het belangrijk dat ze de desbetreffende magazijnsystemen live kunnen meemaken. Zo kunnen vragen beantwoord en de onderscheidende kenmerken van de afzonderlijke apparaten direct ter plekke gedemonstreerd worden. 

In aanvulling op het grote democenter in het kantoor in Melbourne is er nu ook in Sydney een democenter geopend. Hierin zijn behalve een zes meter hoge Hänel Lean-Lift® met meerdere werkopeningen over twee verdiepingen nog eens twee Lean-Liften® en twee Hänel Rotomat® paternosterkasten geïnstalleerd. 

Door de verschillende uitrustingen (dieptevakweergave, neerklapbare draagrails, transportwagentjes, verzinkte en gepoedercoate containers met verschillend indelingsmateriaal, enz.) kan er een groot aantal opslagmogelijkheden worden gedemonstreerd. 

Wij wensen het bedrijf Headland Technology Pty Ltd. veel succes voor de toekomst!

Head Office en Showroom in Melbourne:
Headland Technology Pty Ltd.
95 Highbury Road 
Burwood, VIC, 3125 
Australië

Adres Sydney: 
23-25 Muriel Ave, Rydalmere, NSW, 2116

Adres Queensland: 
1/380 Montague Road, West End, QLD, 4101

Tel. +61 3 9244 3500 

E-mail: sales@headland.com.au