HänelSoft® – Reloaded!

De succesvolle Hänel magazijnbeheersoftware is compleet herzien

De succesvolle magazijnbeheersoftware van Hänel verenigt het modernste design met nog meer bedieningsgemak en functionaliteit

Bij de ontwikkeling van de nieuwe versie hebben de specialisten van Hänel zichzelf drie grote doelen gesteld: 

Hoge functionaliteit 
Overzichtelijke gebruikersinterface
Optimale prijs-kwaliteitsverhouding 

Nu beschikt het magazijnbeheersysteem HänelSoft® over een vooruitstrevend design en is het uitgerust met de nieuwste technologieën en een toonaangevend bedieningsconcept.

Gebruikersinterface 

Het complete bedieningsconcept is vernieuwd en nu nog gebruiksvriendelijker en moderner. Complexe processen worden simpel gevisualiseerd. Sjablonen, pictogrammen en andere functies die het werk vergemakkelijken, zoals bijvoorbeeld drag & drop binnen het plateaubeheer, maken de bediening merkbaar eenvoudiger en versnellen de invoer van gegevens.

De voordelen

  • Database en webserver geïntegreerd – dit betekent de eenvoudigste
  • installatie en het meest eenvoudige onderhoud.
  • Geschikt voor gebruik met andere databasesystemen.
  • Bediening via browserinterface direct op de liftbesturing.
  • Flexibele interfaces voor ERP-systemen via csv, xml en webservice.

Realistische en flexibele weergave van verschillende magazijnen 

In een configurator met intuïtief te bedienen grafische interface kunnen Hänel apparaten, stellingmagazijnen, palletplaatsen en andere magazijndelen snel worden gedefinieerd. 

De fijnstructurering van de opslagruimtes vindt plaats in de plateau-editor, waarmee willekeurige opslagbakken, indelingsmaterialen, geblokkeerde opslagruimtes en plateausjablonen kunnen worden gemaakt.

Platform- en locatieonafhankelijk
In tegenstelling tot een desktop-applicatie is HänelSoft® als browserapplicatie overal beschikbaar en biedt ze te allen tijde een locatieonafhankelijke toegang tot de magazijngegevens. De software werkt daarbij zonder de installatie van aanvullende software en platformonafhankelijk. 

Configuratiemogelijkheden op maat
HänelSoft® maakt met een groot aantal aanvullende modules een individuele configuratie volgens het modulaire principe mogelijk – afgestemd op de persoonlijke behoefte van de klant. 

Een andere highlight:
mobiele apparaten zijn nog flexibeler geïntegreerd: handheld terminals optimaliseren de opslagprocessen op het stellingmagazijn. Het bedieningsconcept voor tablets kan op de stelling voor orderpickwagens of heftrucks worden gebruikt en hiermee kunnen bovendien de magazijnliften direct worden aangestuurd.