Beurs Logimat 2022

Geslaagde herstart van de LogiMAT 2022 in Stuttgart ‒ vakpubliek is zeer geïnteresseerd in de intralogistieke oplossingen van Hänel

Na 2,5 jaar pauze vanwege corona kon de beurs LogiMAT zijn succesverhaal voortzetten met ca. 50.000 bezoekers. Op de stand van Hänel werden de Hänel Rotomat® paternosterkast en verschillende Hänel Lean-Liften® live gepresenteerd. Ook de digitale integratie van deze geautomatiseerde magazijnoplossingen was hier live mee te maken.

In lijn met het motto van de LogiMAT 2022, 'Smart ‒ Sustainable ‒ Safe', presenteerde Hänel naast de integratie van de Hänel magazijnliften via het SOAP-protocol ook het nieuwe design van de interface van de Hänel besturing MP 14 N met een 12 inch touchscreen. Het bedieningsconcept Visual Operation toonde de mogelijkheden van het samenspel tussen de in de lift geïntegreerde camera en HänelSoft®-N. De Hänel Powerful Features zijn efficiëntieverhogende opties waarmee de Hänel magazijnliften individueel kunnen worden geoptimaliseerd om te voldoen aan de eisen van de klanten. Verder zorgt het Hänel EcoConcept voor een permanente verbetering van de energie-efficiëntie van de Hänel magazijnliften.

Net als op de vorige edities van de LogiMAT kon het beursteam van Hänel weer veel contacten leggen, interessante gesprekken voeren en zijn vooruitstrevende producten aan het vakpubliek presenteren.

De enorme belangstelling heeft aangetoond dat Hänel met zijn digitale oplossingen een belangrijke rol speelt bij het gebruik van geautomatiseerde magazijnliften in de moderne intralogistiek. Veel bezoekers waren verbaasd over hoe makkelijk de Hänel hightechmagazijnliften in bestaande IT-omgevingen kunnen worden geïntegreerd. Bovendien was het een zeer goede beslissing om de Hänel magazijnliften weer live op de beurs te laten zien ‒ zo konden alle beursbezoekers zich overtuigen van de uitmuntende Hänel kwaliteit.

Wij bedanken alle bezoekers, de organisatie van de beurs en ons Hänel beursstandteam voor deze bijzonder succesvolle beurs.