Op kantoor of in het magazijn –
de Hänel Rotomat® biedt functionaliteit
in een modern design
[ANREDE_SGN] [NACHNAME],

Tegenwoordig kiezen veel kantoren zowel in de administratieve als in de industriële sector voor de papierloze verwerking van documenten en andere stukken.

Tegen deze trend in moeten echter nog altijd een heleboel documenten in het origineel gearchiveerd en beveiligd tegen onbevoegde toegang opgeslagen worden. Hier is de Hänel Rotomat®, die in de industriële sector zijn waarde als magazijnsysteem heeft bewezen, het ideale archiverings- en beschikbaarstellingssysteem.


Heel veel bedrijven gebruiken de Hänel Rotomat® kantoorlift ook om kantoorbenodigd-heden en consumptiegoederen overzichtelijk op te slaan.

De Hänel Rotomat® kantoorlift kan perfect in een moderne kantooromgeving geïntegreerd worden. Koppeling aan het computersysteem van de klant is probleemloos mogelijk. Zo is er een permanent overzicht.
Vervoersbedrijf TPG in Genève
Ongeveer 471.000 mensen maken dagelijks gebruik
van het openbaar vervoersnetwerk van Genève
Personeelsdossiers van ongeveer 1.900 medewerkers worden veilig in de Hänel Rotomat® kantoorlift gearchiveerd en beheerd. De afsluitbare en soepele schuifdeur met veiligheidsslot beschermt de dossiers tegen onbevoegde toegang en de hangmappen bovendien tegen stof en andere vuiligheid.

De uittrekbare hangframes zijn ideaal voor de opslag van verticale hangmappen. De Hänel Rotomat® kantoorlift maakt door zijn perfecte integratie op de werkplek een enorme rationalisatie van bestaande arbeidsprocessen mogelijk.

Na een verzoek aan de microprocessorbesturing met TFT-display met een hoge resolutie wordt het benodigde plateau snel en veilig op de ergonomische uitneemhoogte gebracht. Het ruimtebesparende en ergonomische design van de Rotomat® kantoorliften past zich perfect aan elke kantoorsituatie aan.
Meer informatie in de film
Kerkelijk bureau van de landskerk Erfurt
Obstakelvrij werken met de Hänel Rotomat® kantoorlift
In de hoofdstad van de Duitse deelstaat Thüringen is in de historische oude binnenstad het hoogste administratieve orgaan van de evangelische landskerk gevestigd.

Ook hier kiest men voor de jarenlange ervaring van Hänel.
In vijf Hänel Rotomat® kantoorliften zijn personeelsdossiers van meer dan 5.000 medewerkers gearchiveerd. De documenten moeten elk moment snel gepakt kunnen worden. Door de verticale archivering van de laterale hangmappen wordt de beschikbare ruimte in de hoogte optimaal benut en het plaatsingsoppervlak geminimaliseerd.
Het ergonomische design maakt obstakelvrij werken mogelijk. Zo kunnen bijvoor-beeld ook rolstoelgebruikers bij liften met werkblad ongehinderd dossiers pakken en op hun plek terugzetten.
Meer informatie in de film
Hänel Precisie-tandwielen
Kwaliteit en toptechnologie ‘Made by Hänel’
De Hänel Rotomat® kantoorlift –
het multitalent op kantoor!
Hänel tandwielen staan al tientallen jaren bekend om de hoogste kwaliteit en de beste rondloopeigenschappen. Ook op de administratie neemt Hänel Precisie-tandwielen geen halve maatregelen en daarom kiest het voor de beproefde Hänel Rotomat® kantoorliften.

Door de geordende opslag en overzichtelijke indeling in bakken zijn zowel inventarisaties als nabestellingen snel uitgevoerd.


Verder bevat de Rotomat® hangordners, waarin formulieren en verzenddocumenten gearchiveerd worden.

Vertrouwelijke stukken zoals balansen en personeelsdossiers zijn in uitschuifbare en afsluitbare laden, zodat alleen bevoegde medewerkers toegang ertoe hebben.
Meer informatie in de film
Newsbrief opzeggen

Hänel Büro- und Lagersysteme · Kocherwaldstraße 25 · D-74177 Bad Friedrichshall
Telefoon +49 71 36 / 277-0 · Fax +49 71 36 / 277-33
Handelsregister: Stuttgart HRA 102150 · Directeuren: Michael Hänel, Joachim Hänel

Website | Contact | Colofon