Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
TYT Corporation Pte Ltd
49 Tuas View Close
Singapore 637474
Singapore

Tel. +65 6266 0415
Fax +65 6265 8824

E-mail: sales@tytcorp.com.sg
TYT Corporation Pte Ltd is een op kwaliteit gerichte onderneming met een ruim aanbod op het gebied van magazijnoplossingen voor werkplaatsen, kantoren en magazijnen.

TYT werd in 1990 opgericht en maakt alleen gebruik van de betrouwbaarste producten direct van fabrikanten wereldwijd. Ons veelzijdige productassortiment omvat automatische opslag- en verzamelsystemen, automaten voor gereedschapsuitgifte, werkplaatssystemen, stelling-systemen, kantoorwerkplekken evenals kantoor-opbergsystemen.

Het ligt ons bijzonder na aan het hart om altijd kwalitatief hoogwaardige producten en magazijnoplossingen aan te bieden alsook ongeëvenaarde diensten te leveren die de zakelijke productiviteit verhogen. Vanuit de drie vestigingen in Singapore (hoofdkantoor), Kuala Lumpur en Penang (Maleisië) bekommeren de meer dan 50 medewerkers zich om onze groter wordende vaste clientèle.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.