Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Al Seeb Technical Est. (SARCO)
Muscat - Sultanate of Oman
Oman

Tel. +96 8 99 31 52 07
Fax +96 8 24 79 55 83

E-mail: jibreel-musa@sarcooman.com
Juma Al Majid uit de Verenigde Arabische Emiraten en Abdullah Moosa uit Oman richtten in 1975 het bedrijf Al Seeb Technical Establishment (SARCO) op met de visie om de grootste aanbieder op de markt te worden en de samenleving te dienen. SARCO gelooft in de deskundigheid van zijn personeel en beschouwt het als een van de belangrijkste factoren voor het succes van zijn bedrijf. Bijna 130 opgeleide en gekwalificeerde medewerkers vertegenwoordigen vandaag de dag de vele commerciële belangen van SARCO.
Met zijn passie voor topprestaties garandeert het bedrijf zijn klanten de hoge kwaliteit van zijn producten en diensten. Door zijn verschillende activiteiten biedt SARCO zijn klanten elektronica, huishoudelijke apparatuur, IT-uitrusting, uurwerken en kantoorautomatiseringsoplossingen uit één hand.
Dankzij de nieuwste computertechnologieën kan het bedrijf hoogwaardige diensten en producten tegen voordelige prijzen aan zijn klanten leveren.
Om zijn klantenservice te optimaliseren, heeft SARCO winkels in alle grote Omaanse steden zoals Masqat, Sohar en Salalah geopend. In deze winkels zijn ook vakkundige service- en montageteams aanwezig. Als verkooppartner van het toonaangevende elektronicaconcern Samsung heeft SARCO een van de meest indrukwekkende hightechwinkels in het winkelcentrum Sabco in Masqat. Samsung is in Oman momenteel marktleider op het gebied van audio-/videoproducten. Sinds de opening van grote winkelcentra in Oman heeft SARCO zijn plaats op elke zogenaamde “hypermarket“ veroverd. Voor klanten uit de publieke sector heeft SARCO een enorm aanbod van producten zoals airco’s, kantoorautomatiseringsoplossingen, IT-uitrusting, opbergsystemen, kopieerapparaten, enz.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.