Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Bergsli Metallmaskiner AS
Bedriftsveien 64
3735 Skien
Noorwegen

Tel. +47 35 50 35 00
Fax +47 35 50 35 70

E-mail: snorre@bergsli.no
In 1953 begon Bergsli Metallmaskiner AS met het importeren van werktuigmachines. Ons hoofdkantoor met de administratie, de showroom en het magazijn bevindt zich in Skien, Noorwegen.
Wij leveren totaaloplossingen voor magazijninrichtingen, distributiecentra, de levensmiddelenindustrie, apotheken en cleanrooms alsmede op maat gesneden gecombineerde oplossingen die geheel op uw behoeften afgestemd zijn.
Ons bevlogen verkoop- en serviceteam garandeert dat de kwaliteitsstandaarden van Hänel worden nageleefd. Wij zijn onze klanten in heel Noorwegen van dienst met meer dan 60 operationele installaties en bieden ook uitgebreide diensten voor de offshore-sector aan.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.