Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Megaflex Sarl
Rue de l'Isère, Polo
20150 Casablanca
Marokko

Tel: +212 522 83 30 60
Fax: +212 522 83 23 18
E-mail: contact@megaflex.ma
Wij vertegenwoordigen Hänel in Marokko. Ons doel is het optimaliseren van magazijnprocessen en het garanderen van effectief magazijnbeheer en voorraadcontrole, waarbij tegelijkertijd aan de specifieke eisen van elke organisatie moet worden voldaan.
Onze teams staan altijd klaar om te helpen bij de montage, uitvoering, implementatie en het onderhoud van betrouwbare en efficiënte magazijnoplossingen die ziekenhuizen en andere instellingen in de gezondheidszorg nodig hebben. Hierdoor kunnen deze instellingen de logistiek en voorraadcontrole van medicijnen en medische apparatuur verbeteren. Al onze activiteiten zijn erop gericht om uiteindelijk aan hun verwachtingen te voldoen.

Naast onze taak als bedrijf zijn wij er trots op dat wij een bijdrage aan de ontwikkeling en verbetering van de Marokkaanse gezondheidszorg kunnen leveren.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.