Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Laadur Oü
Peterburi Tee 48 D
11415 Tallinn
Estland

Tel. +372 6053 600
Fax +372 6053 601

E-mail: info@laadur.ee
Laadur werd in 1993 in Estland opgericht en begon met de verkoop van vorkheftrucks en magazijnstellingen.
In de loop van zijn 20-jarig bestaan heeft Laadur met vijf verkooppunten in Estland en één in Letland een sterke marktpositie opgebouwd.
Laadur concentreert zich op de verkoop en het onderhoud van hoogwaardige vorkheftrucks en magazijnsystemen en biedt producten voor veel toepassingen in verschillende prijscategorieën aan.
Vandaag de dag omvat ons productassortiment ook speciale heftrucks, bouwmachines, hoogwerkers, magazijnsystemen en industriële meubels.
De instandhouding van alle apparaten in ons productassortiment heeft bij ons altijd al een belangrijke rol gespeeld. Om een hoogwaardige klantenservice te kunnen bieden, beschikt Laadur daarom bij alle vestigingen over werkplaatsen alsmede servicevoertuigen waarmee onderhouds- en reparatiewerkzaamheden overal ter plekke uitgevoerd kunnen worden.
Laadur biedt reserveonderdelen, banden, aandrijfaccu’s en de meest uiteenlopende aanvullende apparaten op het gebied van hef- en bouwtechniek aan. Een belangrijk deel van onze activiteiten bestaat ook uit de verkoop van tweedehands apparaten, de verhuur van apparatuur voor lange en korte periodes, speciale transportdiensten en andere activiteiten die onze hoofdactiviteit ondersteunen.
Laadur neemt actief deel aan het ontwerpen en ontwikkelen van magazijn- en productiehallen en biedt hiervoor een gevarieerd productassortiment aan.
Het kwaliteitsmanagementsysteem van Laadur met certificering sinds 2001 voldoet aan de norm ISO 9001, waarmee voor alle partners hoogkwalitatieve producten en diensten gegarandeerd zijn.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.