Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Hänel biedt vandaag al de veiligheid van morgen!

Hänel magazijnliften zijn volgens de laatste veiligheidsnormen gebouwd

Alle Hänel magazijnliften voldoen aan de richtlijnen van de Europese norm NEN-EN 15095. Door de jaarlijkse veiligheidscontrole/het onderhoud volgens NEN-EN 15095 zorgen de Hänel servicemonteurs voor een maximale veiligheid en werking van uw installatie.

Ook bij het onderhoud zelf biedt Hänel meer veiligheid dan is vereist. Zo kunnen werkzaamheden aan de elektronica bij de verticale liften van Hänel comfortabel via de goed toegankelijke frontlade en bij de Hänel Rotomat® kantoor- en industrieliften via de opklapbare schakelkast van buitenaf uitgevoerd worden.

Hänel Lean-Liften® en de Hänel Multi-Space® beschikken over een zijdelingse onderhoudstoegang.Het omslachtige en bovendien gevaarlijke ‘naar binnen kruipen’ in de lift via de werkopening is verboden volgens de Hänel veiligheidsbepalingen.

Bij een geopende onderhoudsdeur zijn alle functies van de lift onderbroken – hierdoor is een comfortabel onderhoud bij maximale veiligheid gegarandeerd.
Een servicevriendelijke en ergonomische oplossing van Hänel!
Een andere innovatie is de Hänel extractorsteun. Dit nieuwe systeem beschermt de monteur tegen het zakken van de extractor. Deze maatregel wordt naar alle waarschijnlijkheid verplicht in de toekomst – bij Hänel nu al verkrijgbaar!
Uw veiligheid gaat ons aan het hart!
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.