Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Software-ondersteuning en trainingen

Software-ondersteuning en trainingen
Hänel magazijnbeheer-programma’s zijn intelligente softwaresystemen voor de computerondersteunde warehousing met Hänel magazijnliften. Deze systemen beheren opslagplaatsen, artikelen, gereedschappen, magazijnvoorraden, magazijnopdrachten en bestellingen.

Onze IT-specialisten bieden hiertoe uitgebreide software-ondersteuning. Er worden speciaal op de gebruiker afgestemde trainingen gegeven.

Onze IT-specialisten zijn telefonisch te bereiken via de servicehotline.
Hänel trainingen voor gebruikers
Een andere service is de basistraining over de Hänel magazijnliften en besturingstechnologie. Hierbij wordt uitgebreide kennis over de werking van de Hänel magazijnliften en de microprocessor-besturingen overgedragen.

Deze intensieve training vormt voor uw medewerkers de basis om Hänel magazijnliften optimaal in het productieproces te integreren.
Scholing van uw onderhoudsafdeling
Hänel biedt als extra service actuele en uitgebreide trainingen voor medewerkers van de onderhoudsafdeling van zijn klanten aan. De inhoud van de trainingen wordt van tevoren gezamenlijk bepaald en exact op uw behoeften afgestemd.

Zo kunnen de eerste maatregelen voor het verhelpen van een storing direct door uw medewerkers ter plekke worden getroffen alvorens de Hänel servicemonteur arriveert.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.