Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Onderhoud

Preventief waardebehoudend onderhoud
Hänel biedt een extra onderhoudsbeurt tegen fantastische voorwaarden aan voor de perfecte werking van mechanische en elektrisch onderdelen. De Hänel onderhoudsbeurt is een ideale aanvulling op de veiligheidscontrole volgens NEN-EN 15095 en is bedoeld om de waarde van uw installatie te behouden.

Praat met onze serviceafdeling.
Hänel onderhoudscontracten
Elk technisch systeem heeft onderhoud nodig. Hänel biedt verschillende onderhoudscontracten aan, die exact op uw behoeften afgestemd zijn.

Onze specialisten stellen samen met u een individueel onderhoudsconcept op. Draag de verantwoordelijkheid voor het behoud van de veiligheid, inzetbaarheid en lange levensduur van uw Hänel Lean-Lift® en Rotomat® systeem over aan Hänel.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.