Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Technische dienst van Hänel:

service met de beste beoordelingen!

Onze klanten zijn buitengewoon tevreden over het Hänel serviceteam

Bij de regelmatige enquêtes (vragenlijsten voor klanten) bevestigden onze klanten dat ze buitengewoon tevreden over de service van Hänel zijn.

Thema klanttevredenheid. Voorbeeld Hänel vragenlijst voor klanten: “Als u nog meer Hänel liften gebruikt, hoe tevreden bent u over onze service?”
Ruim 90% van de klanten van Hänel in de afgelopen jaren antwoordde met GOED of ZEER GOED! Dit laat duidelijk zien wat de goed functionerende Hänel service voor onze klanten betekent.
Storingen komen bij een Hänel lift zelden voor. Mocht er toch een keer een storing optreden, dan is het een fijn gevoel om met het Hänel serviceteam altijd een betrouwbare partner te hebben.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.