Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Een telefoontje volstaat...

de Hänel servicemonteur komt meteen!

Hänel beschikt over een landelijk servicenetwerk

Momenteel zorgen 5 Hänel servicelocaties in Nederland ervoor dat de servicemonteurs snel ter plaatse kunnen worden ingezet. De servicemonteurs staan met de modernste communicatietechnologie voortdurend in contact met de centrale serviceleiding in Alblasserdam en worden van daaruit centraal gecoördineerd.
Tel. 0 78/890 76 50
E-Mail: service@haenel.nl
De centrale weet altijd waar de monteurs zich bevinden. Hierdoor kan een servicemonteur direct naar een bepaalde locatie gestuurd worden als hij in de buurt is. Dit bespaart tijd en kosten. Zo kunnen de Hänel servicemonteurs altijd snel en direct worden ingezet.
Dat is Hänel kwaliteit: een echte 24-uursservice op meer dan 280 dagen per jaar

In het hele verzorgingsgebied Nederland zijn de Hänel servicemonteurs u desgewenst op meer dan 280 dagen per jaar binnen 24 uur van dienst. Door de nabijheid bij de klant, snelheid en flexibiliteit kunnen wij veel problemen snel oplossen. De meeste klanten vertrouwen al op het deskundige Hänel serviceteam.

Vertrouw ook op het Hänel serviceteam!
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.