Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Alleen originele onderdelen van Hänel en perfect opgeleide Hänel servicemonteurs garanderen de optimale werking van uw installatie

Originele onderdelen van Hänel staan garant
voor veiligheid, betrouwbaarheid en waardebehoud
De continue inzetbaarheid is de belangrijkste voorwaarde voor het dagelijks gebruik van magazijnen beschikbaarstellingssystemen. De gebruiker moet kunnen vertrouwen op de techniek en elektronica!

Originele onderdelen van Hänel: kwaliteit ‘Made by Hänel’

De Hänel servicemonteurs rusten uw installatie met originele onderdelen van Hänel uit. Alleen zo blijft uw Hänel Lean-Lift® of uw Hänel Rotomat® ook in de toekomst een origineel Hänel product.

Goed voor de veiligheid. Goed voor de betrouwbaarheid.

Originele onderdelen van Hänel – betrouwbaar en veilig!
Het Hänel servicevoertuig is een mobiel onderdelenmagazijn
Elk Hänel servicevoertuig heeft 95% van alle reserveonderdelen en de daarvoor benodigde gereedschappen aan boord.Hierdoor kan de klant bijna altijd direct geholpen worden.

Het vervangen van Hänel modules betekent voor u kortere reparatietijden en een snellere inzetbaarheid van uw installatie. En uiteindelijk kostenbesparing!

Met het moderne Hänel diagnosesysteem ‘Service24’ kunnen het volledige dataverkeer en de besturing gecontroleerd worden. Dit maakt een snelle storingsanalyse ter plaatse mogelijk.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.