Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Efficiënt kleingoedmagazijn door hoogte geoptimaliseerde
opslag in de Hänel Lean-Lift®

Het bedrijf SIM Holland uit Sliedrecht werd in 1933 opgericht als technisch servicebedrijf met een gespecialiseerde handelsen een projectafdeling. SIM Holland beschikt over een grote onderdelenvoorraad voor snelle leveringen, een eigen werkplaats met testmogelijkheden en een service- en onderhoudsdienst.

Maximaal opslagvolume op een minimaal grondoppervlak

In 2015 verhuisde SIM Holland naar de huidige locatie in Sliedrecht pal naast de A15. Het nieuwe gebouw heeft een bedrijfshal van ca. 2.200 m2, die voor ongeveer de helft wordt ingenomen door het magazijn. In dit nieuwe magazijn is een 8 meter hoge Hänel Lean-Lift® met plateaus van 3.060 x 825 mm geplaatst.

In de Lean-Lift® worden voornamelijk kleine onderdelen voor de afdelingen Energie, Pompen en Agro opgeslagen. De Lean-Lift® is uitgerust met maar liefst 80 containers, waardoor een opslagcapaciteit van ca. 201,96 m2 / 28,34 m3 is ontstaan.

SIM Holland vindt de ruimtebesparing het grootste voordeel van de Hänel Lean-Lift®. Op de oude locatie was een vloeroppervlakte van ca. 230 m2 nodig. In het nieuwe gebouw wordt met de Hänel Lean-Lift® op een grondoppervlak van 8 m2 meer dan 200 m2 opslagruimte bespaard.

Een ander voordeel volgens SIM Holland zijn de vele mogelijkheden die de MP 12 N-StandAlone besturing van Hänel te bieden heeft.

Dit heeft er samen met de vestigingslocatie van Hänel voor gezorgd dat SIM Holland voor Hänel heeft gekozen.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.