Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Efficiënt kleingoedmagazijn door hoogte geoptimaliseerde
opslag in de Hänel Lean-Lift®

Gigantische opslagcapaciteit dankzij 44 Hänel Lean-Liften®

Het bedrijf Kobout uit Hendrik-Ido-Ambacht is met 44 Hänel Lean-Liften® een van de grootste klanten van Hänel.

Kobout is sinds 1979 totaalleverancier van stalen en rvs bevestigingsmaterialen. Het bedrijf heeft een omvangrijk klantenbestand in de handel, industrie en bouw, zoals bijvoorbeeld in de landbouw, weg- en waterbouw, kassen- en scheepsbouw.

Hogere pickprestaties bij minder pickfouten

De keuze voor de Hänel Lean-Liften® heeft veel voordelen opgeleverd voor Kobout, o. a. minder manuren, snellere levering, een groter productaanbod en besparing van vloeroppervlakte – om er maar enkele te noemen.

Bovendien is het aantal orderlijsten ten opzichte van de traditionele werkwijze verdubbeld, waarbij het aantal pickfouten sterk is gedaald.

Belangrijke voordelen dankzij HänelSoft®

Wat Kobout tijdens de offertefase vooral aansprak, was de benadering van de klant, de kennis van zaken en de juiste referentiebezoeken. Kobout heeft ook vanwege het eenvoudige gebruik van HänelSoft®, de koppeling en het vereiste maatwerk voor Hänel gekozen.

Kobout noemt de dynamische magazijnsystemen van Hänel een betaalbare investering die bij het juiste gebruik veel arbeidsuren en ruimte bespaart. Verder zijn de Hänel Lean-Liften® een blikvanger van het bedrijf geworden, wat ook bij bezoeken van klanten erg gunstig is.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.