Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Dieselservice Emmeloord
Een voorbeeld uit de praktijk
Firma: Dieselservice
Plaats: Emmeloord
Medewerkers: 4
Opslagsysteem: Hänel Lean-Lift®
Goederen: (reserve-) onderdelen
Dieselservice Emmeloord BV bestaat al sinds 1979. Het bedrijf van directeur Andries Hammer is specialist in motorenrevisie, brandstofpomprevisie en machinale bewerkingen. Hiervoor beschikken ze over een ruime werkplaats en een uitgebreid machinepark. DSE kan onderhoud, reparatie en revisie desgewenst op locatie uitvoeren.

Dieselservice Emmeloord is werkzaam voor de landbouw, visserij, zeevaart, binnenvaart, industrie, transport, overheid en motorrevisiebedrijven.

Voor het onderdelenmagazijn waar een ruime sortering nieuwe en gebruikte onderdelen van o.a. Mitsubishi, DAF, Cummins, Deutz, Scania en MAN ligt opgeslagen is Dieselservice Emmeloord overgegaan tot de aanschaf van een Hänel Lean Lift®-systeem van 7.855 mm hoog.

Hierdoor heeft Dieselservice Emmeloord op slechts 10 m2 vloeroppervlakte, een extra opslagcapaciteit gecreëerd van maar liefst 107,58 m2!

Tevens hebben ze door het Hänel Lean Lift®-systeem een enorme winst geboekt op de volgende gebieden: voorraadbeheer, tijdsbesparing, efficiency, beveiligde en stofvrij opgeslagen goederen, ergonomisch werken en milieu.

De heer Hammer over de keuze voor Hänel:” Wij hebben gekozen voor een systeem van Hänel vanwege de enorme ruimte- en tijdsbesparing, bovendien kiezen we bij Dieselservice Emmeloord voor kwaliteit”. “Hierdoor was de keuze voor Hänel snel gemaakt “.

De Nederlandse vestiging van Hänel is Dieselservice Emmeloord dankbaar voor het gestelde vertrouwen en wenst hen zeer veel succes.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.