Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
‘De uitstekende kwaliteit van Hänel heeft ons overtuigd!’
Effectief voorraadbeheer door aansluiting van de Hänel microprocessorbesturingen op het ERP-systeem
Bedrijf: Wittmann Robot Systeme GmbH
Postcode en plaats: 90571 Schwaig
Medewerkers: 106
Branche: machinebouw
Magazijnliften: 2 Hänel Lean-Liften®
Opslag van: onderdelen
Als wereldwijd opererende fabrikant biedt het bedrijf Wittmann Robot Systeme GmbH een compleet en innovatief assortiment randapparatuur voor de kunststofindustrie.

Het assortiment omvat robots en automatiseringsinrichtingen, de automatische materiaaltoevoer en droging, plus recycling van de kunststoffen, alsmede het op temperatuur brengen en koelen van gereedschappen.

Of het nu om elektrische aandrijvingen, onderdelen of elektronische modules voor de productie van robotsystemen gaat – twee Hänel Lean-Liften® zijn de ideale systemen voor het centraal magazijn.

Het boeken met een barcodescanner en de aansluiting van de Hänel microprocessorbesturingen op de interne computersystemen maken een effectief voorraadbeheer mogelijk.

De hoge kwaliteitsstandaard van de Hänel Lean-Liften® gaf de doorslag bij de keuze voor Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen.
Dhr. Walter Klaus
Technisch directeur
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.