Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Vogel-Hemer dossieropslag

Vakkundige kantoororganisatie met de Hänel Multi-Space®

Middenin het nieuwe gebouw van de fabrikant van elektrische machines Vogel-Hemer bij Dortmund is een 25 meter hoge Hänel Multi-Space® neergezet voor de centrale opslag van dossiers en verbruiksmaterialen. Via zes werkopeningen op vijf verdiepingen kan toegang tot het complete opslagvolume worden verkregen.

Dankzij de meerdere werkopeningen hebben medewerkers van de administratie en de directie op de bovenste verdiepingen direct toegang tot alle documenten en kantoorbenodigdheden. Door de opslag op een centrale plek wordt waardevolle ruimte in de kantoren bespaard en ontstaan korte loopafstanden naar een apart dossierarchief.

Via het intelligente magazijnbeheer op de Hänel liftbesturing worden benodigde documenten veilig naar de desbetreffende werkopening getransporteerd. Door de snelle toegang wordt tijd bespaard en hoeft er niet omslachtig te worden gezocht. Bovendien levert het magazijnbeheer een overzicht van de actuele magazijnvoorraad. Hierdoor kunnen verbruiksmaterialen op tijd worden bijgevuld.

De directe toegang op alle afdelingen en de perfecte integratie in de gebouwinfrastructuur maken de Hänel Multi-Space® tot een hightechoplossing voor de moderne kantoororganisatie.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.