Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
‘De marktpositie van Hänel was doorslaggevend!’

Meer ruimte dankzij overzichtelijke en beveiligde opslag van chirurgische instrumenten in de Hänel Lean-Lift®

Bedrijf: Tontarra Medizintechnik GmbH
Plaats: 78573 Wurmlingen
Medewerkers: 120
Branche: medische techniek
Magazijnliften: 3 Hänel Lean-Liften®
Opgeslagen artikelen: chirurgische instrumenten
Het bedrijf Tontarra Medizintechnik GmbH produceert en verkoopt sinds 1963 chirurgische en medische instrumenten.

De basis hiervoor is de moderne productievestiging, in de buurt van de stad Tuttlingen. Het traditionele stellingmagazijn waarin de chirurgische instrumenten werden opgeslagen, is vervangen door drie Hänel Lean-Liften®.

In de Lean-Liften® zijn de instrumenten overzichtelijk en beveiligd opgeslagen. Ze kunnen eenvoudig, snel en ergonomisch weer gepakt en naar de afdeling Expeditie gebracht worden.

Alle op- en uitslagbewegingen worden direct op de besturingen geboekt en met het ERP-systeem afgestemd. De marktpositie van Hänel was de reden om deze oplossing voor ruimtebesparende opslag samen met de specialisten van Hänel te ontwikkelen.
 Dhr. Alberto Petrella
Directeur
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.