Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

TECHNO-PARTS

Afdichtings- en kunststoftechniek voor de wereld van de industrie ...

TECHNO-PARTS GmbH is met ruim 50 jaar ervaring een betrouwbare specialist op het gebied van pakkingen en geleidingselementen voor hydraulische en pneumatische systemen en voor chemie- en installatiebouw. Bij de vestiging in Essen zorgen meer dan 70 medewerkers ervoor dat producten met een constante goede kwaliteit worden geleverd en dat er snel en flexibel op wensen van klanten kan worden gereageerd.Organiseren van alle processen met het flexibele en krachtige magazijnbeheersysteem HänelSoft®

Het pickmagazijn bij TECHNO-PARTS bestaat uit 18 Hänel Lean-Liften®, waarin meer dan 20.000 artikelen systematisch zijn opgeslagen.

De magazijnliften zorgen voor een snelle beschikbaarstelling van de artikelen en een snelle afwikkeling van de bestellingen. De Hänel Lean-Liften® zijn via het flexibele en krachtige magazijnbeheersysteem HänelSoft® aan het bovenliggende ERP-systeem gekoppeld.

In het centrale ERP-systeem worden alle processen beheerd, van het opstellen van offertes en de gedetailleerde planning tot de facturering. De communicatie met HänelSoft® vindt probleemloos via CSV-bestanden plaats. De medewerkers hebben daarbij direct op de besturing MP12 N-HostWeb toegang tot de moderne en intuïtieve gebruikersinterface van HänelSoft®.

Via de geïntegreerde host-interface worden de orders van het ERP-systeem met HänelSoft® uitgewisseld en worden er uitslagorders gegenereerd. Op de liftbesturing worden alle orders met uitslagnummer, ordernummer en andere orderspecifieke gegevens overzichtelijk in HänelSoft® opgesomd.
Geoptimaliseerde ergonomie en snelheidsvoordeel door voorpositionering

Zestien Hänel Lean-Liften® zijn ingedeeld in twee groepen van telkens acht magazijnliften. Elke groep valt onder de verantwoordelijkheid van één medewerker. De orders worden met een optimale liftbeweging afgehandeld. Als een medewerker op een willekeurige lift een uitslagorder oproept, wordt de container op de dichtstbijzijnde lift als eerste naar de werkopening gebracht. Als artikelen van een commissie over meerdere verticale liften zijn verspreid, biedt Hänel met het voorpositioneren van de containers een ander belangrijk snelheidsvoordeel.

Voor een snelle toegang zonder verwisseling maakt TECHNO-PARTS gebruik van de vak- en dieptevakweergave van Hänel. Het uitnemen van een artikel wordt direct op de liftbesturing bevestigd.

Tussen beide liftgroepen loopt een rollenbaan, waarop in pickboxen alle componenten van een order ergonomisch worden verzameld. Nadat alle items van de order opnieuw zijn gecontroleerd, worden de leveringsbon en de factuur afgedrukt en de liftvoorraden in het ERP-systeem geactualiseerd.Maximale opslagcapaciteit op het kleinste grondoppervlak en verhoging van de pickcapaciteit

Door de ruimtebesparende en qua hoogte geoptimaliseerde opslag in de Hänel Lean-Liften® wordt in het expeditiemagazijn een maximale opslagcapaciteit op het kleinste grondoppervlak bereikt.

via HänelSoft® intelligent geïntegreerde magazijnliften zorgen bij TECHNO-PARTS voor een vlekkeloos en ergonomisch proces en verhogen de pickcapaciteit.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.