Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
‘Ruimtebesparende opslag en snelle toegang tot de opgeslagen artikelen!’
Of het nu om dossiers of assortimentsbakjes gaat – de Hänel Rotomat® creëert ruimte
Bedrijf: Schaper Elektrotechnik
GmbH & Co. KG
Postcode en plaats: 32052 Herford
Medewerkers: 40
Branche: installatie, elektrotechniek
Magazijnliften: 2 Hänel Rotomat® industrieliften
Opslag van: kleine onderdelen en dossiers Opslag van
Het bedrijf Schaper Elektrotechnik GmbH & Co. KG is een innovatief kleinbedrijf dat diensten op het gebied van elektrotechniek verleent.

Een Hänel Rotomat® in de productiehal zorgt ervoor dat kleine onderdelen overzichtelijk en beveiligd opgeslagen en snel naar de afdeling Montage gebracht kunnen worden.

Een tweede Hänel Rotomat® wordt als dossierarchief gebruikt. De afsluitbare schuifdeur beschermt belangrijke documenten tegen toegang door onbevoegden.

De Hänel Rotomats® kunnen dankzij hun variabele indelingen in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden gebruikt worden. Er zijn plateaus voor bewaarbakjes en dossiers en plateaus met lades in verschillende afmetingen beschikbaar.

De ruimtebesparende opslag en de snelle toegang hebben Schaper overtuigd.
Dhr. Michael Krocker
Magazijnbeheerder
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.