Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Hänel Lean-Liften® in een groep:
dynamisch, flexibel, veilig

Aan de hand van het Hänel hoogtedetectiesysteem is de complete
ruimte in de Lean-Lift® enorm gecomprimeerd en optimaal benut.

In het nieuwe bedrijfsgebouw van SITEMA benutten 15 meter hoge Hänel magazijnliften van het type Lean-Lift® op een geringe plaatsingsoppervlakte de complete ruimte tot aan het plafond. In een intelligent samenspel met het Warehouse Management System viadat van Viastore Systems worden alle voordelen van een dynamische opslagstrategie optimaal benut voor de productie van SITEMA-klemkoppen voor de machinebouw. SITEMA is het enige bedrijf ter wereld dat zich concentreert op de ontwikkeling en productie van klemeenheden en lineaire remmen.

In het nieuwe bedrijfsgebouw zijn drie 15 meter hoge magazijnliften voor zware pallets van intralogistiek specialist Hänel met ongeveer 300 verschillende draai- en freesdelen geïnstalleerd. De tot wel 700 kg zware pallets op de draagrails kunnen comfortabel worden uitgetrokken om de metalen onderdelen te picken. Er zijn nog twee Lean-Liften®, van hetzelfde formaat en type, extra aangeschaft voor circa 4.600 kleinere montageonderdelen.

Beheer van ontbrekende onderdelen, fast moving consumer goods, terugleggen

Wanneer bij het opslaan wordt vastgesteld dat een positie van een ontbrekend onderdeel op de montageplaats kan worden bediend, moeten deze montageonderdelen niet eerst opgeslagen en meteen weer uitgeslagen worden, maar worden ze direct naar de montageplaats van een al klaargezette commissie geleid.

CO2-besparing

De artikelen worden met de 'High-Speed' Lean-Lift® in zeer korte tijd naar de werkopening getransporteerd. Bij de neerwaartse beweging wordt met de EcoMode® versie dankzij de terugvoedingseenheid stroom en dus CO2 bespaard.

Uitgekiende brandbeveiliging

Samen met een fabrikant van brandbeveiligingsinstallaties is er een brandbeveiligingsinstallatie met zijdelingse sprinklers geïnstalleerd. Elke Lean-Lift® is uitgerust met een speciale schachtbekleding, die op gelijke afstanden is voorzien van openingen voor de sprinklers.

Aan de hand van het Hänel hoogtedetectiesysteem wordt de complete ruimte in de Lean-Lift® enorm gecomprimeerd en optimaal benut. Het uniforme en volledig geïntegreerde magazijnbeheer in de 'client-server' architectuur garandeert een hoge systeembeschikbaarheid.

 In het nieuwe bedrijfsgebouw zijn drie 15 meter hoge Hänel magazijnliften van het type Lean-Lift® voor zware pallets geïnstalleerd.
 De tot 700 kg zware pallets op de draagrails kunnen comfortabel worden uitgetrokken om de metalen onderdelen te picken.
 De orderitems op de desbetreffende terminal bij de werkopening worden met de comfortabele viadat gebruikersinterface een voor een afgewerkt.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.