Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

SIBO, Veghel, NL

De Hänel opslagsystemen passen perfect bij de bedrijfsprincipes van SIBO: betrouwbaar, innovatief en prestatiegericht!

Het in 1993 opgerichte bedrijf SIBO BV is een technische groothandel in kunststof leidingsystemen, beregeningssystemen, aquacultuur en zwembadproducten. SIBO levert zijn producten aan installateurs en detaillisten in meer dan 50 landen.

SIBO heeft het distributiemagazijn in zijn nieuwe bedrijfspand aan de Doornhoek in Veghel uitgerust met zes Hänel Lean-Liften®. In dit magazijn worden ca. 5.000 verschillende artikelen klaargezet.

Door de koppeling van de Hänel Lean-Liften® aan de ERP van SAP via HänelSoft® kan SIBO snel en flexibel op orders van klanten reageren. Zo worden bijvoorbeeld bestellingen die ‘s ochtends binnenkomen nog dezelfde dag verzonden.

Daarbij bieden het pickprincipe ‘artikel naar de persoon’ en het Hänel Pick-o-Light® system belangrijke voordelen:
  • verhoging van de picksnelheid met 25%
  • daling van de foutquota tot vrijwel nul
  • besparing van 200m2 grondoppervlak
 Door de maximale benutting van de ruimte door de ruim 12 meter hoge Hänel Lean-Liften® kon er 200 m2 aan grondoppervlak worden bespaard.
 Maximale compressie van de opslagruimte door qua hoogte geoptimaliseerde opslag
 Efficiënt picken en opslagplaatsbeheer door koppeling van de Hänel magazijnliften aan SAP
 Hänel Pick-o-Light® voor het snel en veilig uitnemen van artikelen
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.