Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

PUKY GmbH & Co. KG

Hänel Lean-Liften® garanderen betrouwbare onderdelenlogistiek

Puky heeft 60 jaar ervaring met de ontwikkeling, bouw en productie van kindervoertuigen. Naast de eigen productie worden montage- en verpakkingswerkzaamheden in verschillende werkplaatsen voor mensen met een handicap uitgevoerd. Hier worden elke dag maar liefst 3.000 Puky-voertuigen vakkundig in elkaar gezet.

In het nieuwe centrale magazijn in Wülfrath zijn alle logistieke processen voor de onderdelenbusiness volledig gereorganiseerd en geoptimaliseerd. Twee moderne Hänel Lean-Liften® vormen hierbij het hart. Over twee etages benutten de beide ongeveer zeven meter hoge Lean-Liften® met elk twee werkopeningen op iedere etage de totale hoogte van het gebouw. Alleen al door deze hoogte-optimalisatie wordt de totale opslagruimte tot een plaatsingsoppervlakte van slechts enkele vierkante meters gereduceerd. Door de naast elkaar liggende werkopeningen op beide etages kunnen meerdere artikelen tegelijk worden verzameld. Bij een gesloten snelloopdeur kunnen orderitems zelfs tegelijkertijd op de begane grond en op de bovenverdieping worden verzameld. Alle artikelen zijn bovendien tegen stof en vuil beschermd.

In samenspel met het hostsysteem heeft Puky alle logistieke processen in de onderdelenbusiness een volledig gereorganiseerd en geoptimaliseerd. Dankzij het in het IT-systeem geïntegreerde opslagplaatsbeheer kan er nu altijd op tijd en direct toegang tot informatie van de lopende orders en tot voorraadgegevens worden gekregen. Door de onmiddellijke geautomatiseerde boeking in het magazijnbeheer worden synchronisatiefouten als gevolg van redundante records in principe voorkomen. Door het scannen van de streepjescode op de artikel- of opslagplaatsen ontstaat met de vastgelegde processen in het magazijn een stijging van de voorraadbetrouwbaarheid.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.